Slemmestad Janitsjar
Slemmestad
Janitsjar
 • Om oss    • Historie    • Terminliste    • Bilder    • Medlemssider    • Noter    • Våre støttespillere    • Oktoberfest     • Gjestebok    • Hjem  

 

 

   Historie
    - 1. mai
    - Seminarer
    - Konkurranser
    - Oktoberfest
    - Konserter
    - Dugnad for Oslofjordens Friluftsråd
    - Turer
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 959 398

 

 

 
Oktoberfest
 
 
Oktoberfest 2014
 
Oktoberfest 2014
 
Salg av bratwürst m/brød
 
Salg av bratwürst m/brød
 

Slemmestad Ungdomskorps har vært på mange turer til "dorfer" i Østerrike hvor det har vært oktoberfester.
Der har korpset deltatt på både konserter, oppmarsjer og fester i store festtelt.

NESTE OKTOBERFEST ARRANGERER VI I ..........

 

LITT OKTOBERFESTHISTORIE
I oktober 2012 bestemte korpset seg for selv å lage til en Norsk-Østerrisk oktoberfest. Med innleide orkestere fra Østerrike, korpsets eget tyrolerorkester, pølse- og ølsalg ble det en stor suksess.
Loddsalg er også populært når premien er en tur til Hochfilzen i Østerrike for å være med på skiskyting, og reiseleder attpåtil er en av korpsets egne medlemmer.

13. oktober 2012 hadde vi besøk av 2 orkestere fra Østerrike, Alpin Xpress og Fuchs Buam. Vi hadde også Sofienberg Musikkorps fra Oslo på besøk som bidro til å lage god stemning.
Loddsalg med diverse småpremier var på plass.

12. oktober 2013 hadde vi igjen besøk av gutta i Alpin Xpress som hjalp oss å lage korpsets andre oktoberfest. Litt flaks var det at de kom seg helt til Norge. De startet hjemmefra i egen buss, men denne havarerte før de kom seg ombord på Kielferga. Så i siste liten fikk de med seg det nødvendigste av utstyr inn på båten. Leiebil ventet dem på kaia i Oslo, så de kom seg frem til slutt. Med lydutstyr lånt fra lokale musikere gjennomførte de kvelden med glans.
Igjen var det loddsalg, men denne gangen med tur til skiskyting i Hochfilzen som 1. premie.

11. oktober 2014 var det igjen klart for Oktoberfest i Sekkefabriken. Denne gangen var det orkesteret Schatzer Buam fra Hochfilzen som tok veien helt fra Østerrike i egen buss for å skape fest og god stemning. Disse ble stoppet i Sverige, og bussen endevendt. Det endte med at de noe forsinket ankom Slemmestad, men i akkurat tid til å spille til oppsatt tid.
Som vanlig hadde vi loddsalg med tur til skiskyting i Hochfilzen. Denne gangen var det også premiering for beste antrekk til både damer og herrer.

10. oktober 2015 tok nok en gang Schatzer Buam fra Hochfilzen i Østerrike turen til Slemmestad for å hjelpe til med underholdningen på årets oktoberfest. Vårt eget tyrollerorkester startet med å spille for gjestene ute i teltet, før Schatzer Buam gikk rundt og spilte inne. Etterpå foregikk resten av underholdningen fra scenen. I år var det over 300 gjester, og dans var det stort sett hele kvelden. Også i år var det loddsalg med tur til skiskyting i Hochfilzen. Festen var slutt kl. 01.30, og lokalet var ferdig ryddet kl. 02.00

15. oktober 2016 gikk kopsets 5. Oktoberfest av stabelen. Fra Østerrike kom Die Drei aus Tirol for å spile for oss. Og selvsagt spilte korpsets eget Tyrolerorkester, både ute i teltet ved starten, og på scenen senere på kvelden.

14. oktober 2017 var datoen for dette årets oktoberfest. Denne gangen stod vi for all underholdning selv. Mange nye noter ble kjøpt og øvd inn. Til tross for litt dårlig besøkstall dette året var det ingen ting å si på underholdningen og stemningen i salen. En stor takk til Rune Nielsen som var tyrolerorkesterets frontperson.

26. oktober 2018 flyttet vi Oktoberfesten til The Pipe, Slemmestads lokale pub. Vi stilte med tyrolerorkesertet vårt og "spilte for døra", altså fikk billettinntektene. Mange folk og god stemning.

27. september 2019 ble det oktoberfest på The Pipe dette året. Tyrolerorkesteret sørget nok en gang for god stemning, og spilte tre sett gjennom kvelden.

Oktoberfest 2014