Slemmestad Ungdomskorps
Slemmestad
Ungdomskorps
 • Om oss    • Historie    • Terminliste    • Bilder    • Medlemssider    • Noter    • Våre støttespillere    • Oktoberfest     • Gjestebok    • Hjem  

 

 

   Historie
    - 1. mai
    - Seminarer
    - Konkurranser
    - Oktoberfest
    - Konserter
    - Dugnad for Oslofjordens Friluftsråd
    - Turer
      Gardasjøen, 18.-21. mai 2018
      Söll, Østerrike 16.-19. september 2016
      St. Johann, Østerrike 20.-23. september 2013
      Scotland 2011
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 887 403

 

 

Söll, Østerrike 16.-19. september 2016

Fredag
Klokka 02.30 fredag 16. september kjørte vi fra Slemmestad mot Gardermoen. Som vanlig var det Lauritz som kjørte bussen, og han kunne godt tenke seg å bli med oss på hele turen. Ganske stille på Gardermoen midt på natta, ingen køer. Vi mellomlandet i Frankfurt, før vi landet i Salzburg. Kun 4 kofferter som manglet da vi kom frem, men de kom med taxi til hotellet noen timer etter.
Bussturen fra flyplassen gikk først til St. Johann hvor det ble både lunsj og shopping. Vel fremme i den lille dorfen Söll, og Hotell Tenne, var det på med uniform for en liten oppmarsj i gata for å annonsere at vi hadde kommet. Deretter var det middag på en restaurant i nærheten, etterfulgt av en liten pubtur før rosignalet gikk klokka 23 :-)

Lørdag
Lørdagen startet med frokost på hotellet. Klokka 11.30 var det konsert i hagen til Hotel Postwirt. Heldigvis var det en gedigen parasoll vi kunne sitte under alle sammen sinden været ikke viste seg fra sin beste side. I tillegg til SUKs egne publikummere var det noen som var ute og stoppet for å høre på oss. Musikken ble sjenket med både snaps og øl. Rett etter konserten var  det lunsj, også på Hotel Postwirt. På ettermiddagen dro vi avgårde til Oberndorf, hvor vi skulle være oppvarmingsband for "Die Drei". Det første som møtte oss var gutta fra Fux Buam som spilte på scenen. De har vært i Slemmestad 2 ganger og underholdt på vår egen Oktoberfest. Vi spilte noen få stykker, deretter var vi med på festen i det lille teltet, og stemningen var det ingenting å si på.
Etter noen timer var det på tide å komme seg tilbake til Söll for middag på restauranten i nærheten.
Kvelden ble avsluttet på to puber rett ved hotellet.

Søndag
Etter frokost var det "Frühshoppen" i gågata. Først var det bunadsopptog, med SUK først i toget, og korpset stilte selvsagt i Dirdl og Leaderhosen. Deretter gjorde vi en veldig bra konsert. Masse folk og god stemning, her var det servering av både øl, vin og mat. Etter oss var det mye annen god underholdning. Noen valgte å ta gondolen opp på fjellet etter konserten. For å komme til toppen var det 2 gondoler. Noen valgte å spise lunsj på toppen, mens andre tok gondolen ned til mellomstasjonen for å spise der til underholdning av en messingsekstett.
Ellers var det ingen felles aktiviteter denne dagen bortsett fra middag på restauranten i nærheten, etterfulgt av en runde på puben under hotellet og et lite nachspiel i loungen i 2. etasje.

Mandag
Etter frokost sjekket vi ut av hotellet, og ferden hjemover kunne begynne. Vi hadde en koselig stopp i Zell am See, hvor vi ruslet litt rundt i byen før vi spiste lunsj. Så gikk bussen til flyplassen i Salzburg.
Mange slitne og fornøyde korpsmedlemmer og "bedre halvdeler" gledet seg nå til å komme hjem.
Alle kofferter var kommet frem og vi kunne gå ut i bussen hvor Lauritz stod og ventet på oss. og kjørte oss trygt tilbake til Slemmestad.

Takk til Tommy for en fin tur!Utskriftsvennlig versjon